Man bekent bandendumpingen

donderdag 9 maart 2017

Hoofdplaat - Onlangs is een 50-jarige verdachte uit de gemeente Sluis gehoord over zijn mogelijke betrokkenheid bij de bandendumpingen aan het Magereind begin dit jaar. Hij heeft bekend.

Nadat voor de derde keer een partij grote trekkerbanden zijn gevonden bij het Magereind, is door de politie samen met het Waterschap Scheldestromen een onderzoek gestart. Op een geven moment komt de verdachte in beeld als verantwoordelijke voor de bandendumpingen. Vervolgens is de man verzocht om naar het bureau te komen om een verklaring af te leggen. Tijdens dat gesprek heeft hij de bandendumpingen bekend.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De dossier zal voorgelegd worden aan de officier van justitie bij het functioneel parket Milieu in Den Bosch. Verder is met de verdachte afgesproken dat hij de bij het Waterschap opgeslagen banden zelf ophaald om deze vervolgens naar een erkende inzamelaar van autobanden te brengen. Als bewijs hiervan moet hij een afleverbon overleggen. Ook moet hij kosten betalen die het Waterschap heeft gemaakt om de banden op te ruimen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breskens | 112 alarmeringen Breskens | Goedkoop Tanken in Breskens | Supermarkten in Breskens | Weerbericht Breskens