Duo aangehouden voor hennepkwekerij in woning

vrijdag 20 januari 2017

Vlissingen - Vrijdagmorgen trof de politie in een woning in Westerzicht een hennepkwekerij aan.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De kwekerij werd rond 9.30 uur ontdekt en bestond uit een kweekruimte in de slaapkamer, waar bijna veertig hennepplanten hingen te drogen. Verder werd een ruimte in de schuur aangetroffen, waar 45 hennepstekken stonden. Agenten arresteerden een man (49) en een vrouw (43), beiden woonachtig in Vlissingen.

De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Het duo is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Ze werden vrijdagmiddag verhoord en kregen te horen dat ze langer vast blijven zitten.

Ruikt u henneplucht of denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breskens | 112 alarmeringen Breskens | Goedkoop Tanken in Breskens | Supermarkten in Breskens | Weerbericht Breskens